Laat je betoveren door de zachtheid van de rozen
Wellness behandelingen

Wellness behandelingen

Get that inner beauty outside

Gelegen in het Rottemeren recreatiegebied vlak bij Rotterdam bied ik verschillende beauty wellness behandelingen  en dagen aan.

Voel je gekoesterd met deze beauty behandeling in wellnes setting. Omhul je met geurende kruiden, verwarmende olien. Dit zijn de behandelingen waar in je echt wordt verwend. Ik stel de producten en behandeling zo samen dat ze passen bij jou en het moment. Dit zijn wel echt de Bien behandelingen, zoals mijn klanten het vaak zeggen. Hier voel ik me zelf ook het meest conformtabel bij. Puur omdat ik zie wat het met julie doet; een mooie huid en een portie gezonde energie en blije gezichten en dankbaarheid elke keer weer!

Tip: Vaak zie ik dat stress, een vorm van cortisol ook huidveroudering veroorzaakt. Als je last hebt van rimpels en van stress dan zal deze behandeling zinvol en fijn zijn. Ben je niet zeker welke behandeling je moet kiezen? Dan kijk ik graag samen met jou naar wat bij jou en het moment past.

Whatever you do make sure it makes you happy

mooi van binnenuit

Dit is helemaal thuis komen. Beauty wellness op zijn best. Weet je al welke behandeling je wilt? Happiness behandeling ( sinnasappel en manderijn), lavendel behandeling of de  rozen behandeling.

Kies nu hoe lang je wilt dat de behandeling duurt.

Je kan kiezen  uit: 30 min, 60 min, 90 min of 120 minuten pure beauty wellness.

De wellness behandelingen zijn op maat gemaakte behandelingen Hierin maak ik gebruik van de mooiste essentiele olien, kruiden en edelsteenpowders. Chiazaad en kruiden stempels, verwarmde olien, penseel massage,stempelmassages, lymfdrainage en digopressure massages.  kleuren foton therapie, natuurpeelings, heerlijke maskers, lever en nierpakkingen, bloemen voetenbaden en soms het verwarmde Body Flow bed ( verwarmd hymalia salt en led therapie bed).

Bij de 120 minuten behandeling krijg je een op maat gemaakt flesje olie mee naar huis.

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!