Do small things with great love
workshop & events

Workshop & Events

Skin rituals at home

Na een behandeling krijg ik vaak de vraag: “Maar hoe doe ik dat dan thuis?”
Daarom bied ik deze fijne en leerzame workshops ‘Skin rituals at home’ aan. Doe het zelf workshops waarbij je leert om thuis lekker aan de slag te gaan met je huid. Tijdens de workshop leer ik je diverse technieken en geef ik tips om je huid optimaal te verzorgen. Eenvoudig toe te passen tips & tricks waardoor je het beste uit je verzorgingsproducten haalt.

 

mooi van binnenuit

Een onderdeel van de workshop kan zijn: Cupping, skinfitness, massage, cosmetic rollen en reinigen. Maar ook je eigen product maken komt voorbij. Denk bijvoorbeeld aan een kruidenstempel, body of lipscrub of persoonlijk samengestelde zeep.  Make up tips met de prachtige  mineralen producten van Jane Iredale.

Workshops  aromatherapie parfum. Je krijgt je zelfgemaakte parfum mee in een speciaal daarvoor ontwikkelde ketting. 

Het volgen van een workshop met een lunch of high thea is mogelijk op aanvraag. Maximaal 8 personen. 

De Een op Een Workshop:
Tijdens een Een op Een Workshop leer ik je welke make up het beste bij je past.

Face workout: 1 keer per maand is er een gratis  gezellig en leerzaam evenement van ongeveer 50 min. Deze zijn bij te wonen dmv inschrijving. De thema,s wisselen maandelijks. skin fitnes, ogen, mond en wangen of hals. je kunt dan ook met vragen bij mij terecht. Heb je bij mij een behandeling gehad dan is dit gratis en mag je één introduce meenemen. Kijk op de site van Mooi Van Binnenuit voor data en tijden.

workshops & events

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!