Happy skin, Happy me
Environ Skincare

Environ skincare

Happy skin, happy me met Environ Skincare

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Whatever you do make sure it makes you happy

mooi van binnenuit

De wetenschap achter Environ Skincare

Environ skincare creëert wetenschappelijk onderzochte huidverzorgingsproducten en maakt een echt blijvend verschil voor het uiterlijk van de huid. In onze wereld, is een mooie, gezonde huid de norm en geen uitzondering. Het is voor iedereen.

Onze wereld is één waar de kracht van prachtige wetenschap – en een beetje geduld – kan helpen bij het ondersteunen, herstellen en revalideren van de algehele gezondheid en het welzijn van de huid. In deze wereld waar iedereen het leven ten volle kan leven, zonder dat hun huid het weet of laat zien.Happy skin Happy me.

Wat maakt Environ® anders?

  • Doelstelling – het chronisch tekort aan vitaminen, antioxidanten en essentiële voedingsstoffen in de huid corrigeren.
  • Environ® heeft prachtige peelings
    Environ werkt met een uniek apparaat voor verbeterde opnamen van vitaminen.
  • Sommige Environ® producten bevatten de maximum toegelaten concentratie van vitamine A in een cosmetisch product.
  • Environ® gebruikt verschillende vormen van vitamine C.
  • De Environ® producten zijn geschikt voor alle leeftijden, alle huidtypes, alle fototypes, mannen en vrouwen.
  • Professioneel advies is nodig om de juiste productkeuze te verzekeren.

Environ heeft enorm veel mooie behandelingen. Elke huid, elk seizoen maar ook jouw stemming is anders. ik merkte dat het lastig is de juiste behandeling te kiezen. Om het gemakkelijk te maken kun je kiezen uit 30, 60, 90, 120 minuten behandeling. uiteraard kijken wij samen naar jouw wensen en de mogelijkheden en krijg je de behandeling wat op dat moment past. Wil je kennismaken met Environ dan starten we met een Environ introductie behandeling. 

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!