Keep Calm and get a peeling
Peelings

Peelings

De peelings van Environ

 

De beste peeling behandeling is naar mijn optie een milde behandeling die de overtollige hoornlaag verwijdert, maar toch de waterdichtende barrièrefunctie van de huid beschermd.

ENVIRON COOLPEEL SYSTEEM

De Environ  peelings met het Cool Peel systeem is een nieuwe, moderne peeling om huidschade door zon te herstellen en de huid voor te bereiden op de winter. In tegenstelling tot de agressieve peelings die veel worden aangeboden en die vitale lagen van de epidermis verwijderen, bevat de Environ Cool Peel geen schadelijke stoffen.

Deze “milde” peelings worden wekelijks of zelfs dagelijks toegepast gedurende gemiddeld 6 weken. De sterkte van de peeling kan aangepast worden aan de individuele huidconditie. Het is de bedoeling de huid gezonder te maken op een meer zachte maar effectieve manier, met minder roodheid en zonder langdurige herstelperiod

 

De peelings van Environ

ENVIRON  COOLPEEL SYSTEEM

De beste peeling behandeling is naar mijn optie een milde behandeling die de overtollige hoornlaag verwijdert, maar toch de waterdichtende barrièrefunctie van de huid beschermd.

De Environ  peelings met het “Cool Peel systeem” is een nieuwe, moderne peeling om huidschade door zon te herstellen en de huid voor te bereiden op de winter. In plaats van de agressieve peelings die veel worden aangeboden en die vitale lagen van de epidermis verwijderen, bevat de Environ Cool Peel geen schadelijke stoffen.

Deze “milde” peelings worden wekelijks of zelfs dagelijks toegepast gedurende gemiddeld 6 weken. De sterkte van de peeling kan aangepast worden aan de individuele huidconditie. Het is de bedoeling de huid gezonder te maken op een meer zachte maar effectieve manier, met minder roodheid en zonder langdurige herstelperiode

What ever you do make sure it makes you happy

mooi van binnenuit

De cool peel behandelingen

Environ Cool Peel werkt alleen op het oppervlak van de huid waardoor o.a collageen aanmaak gestimuleerd wordt. Een kuur van deze peelingbehandelingen zal helpen bij het verzachten van fijne lijntjes, het herstellen van huidbeschadiging door de zon en het verfijnen van de poriën en de huidtextuur. Het brengt de huid in optimale gezondheid en bevordert de opname van de vitamines, vervat in de Environ® producten. Deze peelings zijn ook ideaal voor de behandeling van littekens en puistjes. Een bijzonder goed resultaat wordt ook behaald bij rosacea huiden. 

De peelings met de unieke Cool Peel Technologie (Environ) hebben een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem. Het werd ontwikkeld door DR. Des Fernandes om de huid veilig en efficient te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

DE COOL PEELING BEHANDELINGEN

Youth Renew COOL PEEL  60/90 minuten

Deze cool peel behandeling helpt het aanzien van vroetijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

Moisture boost COOL PEEL  60 minuten

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliserenen haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling verorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

Deep cleansing COOL PEEL 60/90 minuten

De interpretatie vn Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze uniek methode van intense reiniging van de huid bied een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

Bright Recovery COOL PEEL  60 minuten

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevlg van een overmatige bloodstelling aan de zon te verminderen.

Blemish Control COOL PEEL  60/90 minuten

Deze krachtige Cool peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te z uiveren en te reinigen, de porien vrij te maken en onzuiverheden op te lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

Vibrant-C MIRCO PEEL

Een geconcentreede peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd voor het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale wekring van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde, vale, ruwe en rijpere huid.

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!