Do small things with great love
workshop & events

Workshop & Events

De workshops van Aroma soul garden zullen zowel buiten als binnen zijn. Fijn is het als je comfortabele kleding aantrekt. Afhankelijk van weersomstandigheden en wat er in de kwekerij en geur en belevingstuin te oogsten is bied ik elk seizoen een ander thema aan. Bij aankomst is er een kruiden tonic, thee of herbal latte. We bespreken het programma en gaan lekker aan de slag. Voorbeeld van workshops zijn geursticks, lipbalsem, immuun boosters voor de herfst, body butters, crème, parfum, Rainbow latte maken. Wil je met een eigen groep komen dan kan ik samen met jou een programma op maat maken en een lunch of high thee organiseren.

mooi van binnenuit

De Aroma Soul Garden-workshops zijn momenteel in ontwikkeling. Wil jij zelf een workshop organiseren in deze zelfde setting hier bij Aroma soul garden? Neem dan contact met mij op.

Deze herfst bied ik twee workshops aan :

  •  Aroma Soul Stick-workshop    € 38,50                                                           Datum is : zaterdag 14 oktober om 11 uur 
  •  immuun booster ,met ingrediënten van onze eigen bijtjes. € 35,00 Datum is: zaterdag 4 November om 11 uur.

Als u een groep van 6-8 personen heeft, kunt u een workshop aanvragen met lunch of high tea.

One-on-One of Duo Workshop:
U kunt ook een privéworkshop aanvragen voor uzelf of met een partner, zoals het maken van een gepersonaliseerde crème of product.

Of vraag een beleving aan.

 

workshops & events

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!