Fotonen therapie

Wist je dat onze cellen licht bevatten?

Fotonen therapie – al meer dan 25 jaar in mijn praktijk.
Deze therapie is gericht op de samenwerking van het licht in onze cellen.

Fotonen, de kleinste eenheid van lichtenergie. Die zich bewegen met de lichtsnelheid. De zon is onze natuurlijke bron van fotonen. Ze zijn van groot belang voor onze gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat alle levende cellen in organismen licht bevatten, Biofotonen.

Onze cellen bevatten niet alleen licht maar stralen deze ook uit. Hiermee coordineren ze alle biochemische processen in de cellen en weefsels en reguleren de communicatie tussen de cellen. 

De fotonen worden uit zonlicht opgenomen door onze huid, ogen en voeding. Hiernaast spelen eiwitten een belangrijke rol want deze fungeren als een laad en transport systeem voor de fotonen. (bilirubine). Ons lichaam kan ook fotonen opnemen uit andere bronnen dan de zon, dit vermogen van ons lichaam vormt de basis van fotonen- en koud lasertherapie. Deze mooie behandelmethodes dragen fotonen over aan ons lichaam. De hyper-photon 3D stimuleert zo de productie van functie van de lichaamseigen Biophotonen. Dit leidt tot optimalisering van de energievoorziening en informatieoverdracht in het hele lichaam. Deze therapie bewijst zich zeer effectief en vrij van ongewenste bijwerkingen.

Prachtig toch? Na 25 jaar ervaring met het werken met fotonen zie ik nog steeds de wonderlijke uitwerking van dit prachtige licht. Subtiel maar toch heel krachtig.

De arts en onderzoeker Dr. Mester kon als eerste bewijzen dat laserlicht de mitochondriën activeren. Mitochondriën zijn energiecentrales in de cellen die energetische processen activeren. Lichtonderzoekers hebben later een directe relatie kunnen vaststellen tussen bestraling met licht en een normalisering van de hartfrequentie, de regulatie van het bloedsuiker- en melkzuurgehalte van het bloed. licht zorgt direct voor een toename van lichaamskracht, energie, uithoudingsvermogen en stresstolerantie. Het optimaliseer het vermogen om zuurstof in het bloed te transporteren en te absorberen. Tevens stimuleert licht de productie van endorfine, ook wel het geluk hormoon genoemd. Endorfine is direct van invloed op het immuunsysteem en daarmee op heel de mens. ZO is ook het absoluut noodzakelijke melatonine direct afhankelijk van de hersenfuncties die door licht worden gestimuleerd. Lokale fysiologische reacties op soft lasertherapie zijn:

na behandeling van fotonen therapie zijn micro en macro- scopisch veel biochemische reakties aantoonbaar.

 • celstofwisseling tot + 230%
 • betere zuurstof opname + 100%
 • cel gas uitwisseling + 150%
 • collageenproductie + 60%
 • fibroblast synthese + 100%
 • proteine synthese + 60%
 • adp – atp aanmaak + 210%
 • lymfe activiteit + 200%
 • zeer snelle genezing van wonden
 • aanzienlijke toename in de stevigheid van wondranden
 • normalisering van pigment

Proffesor Popp stelde voor dat Biofotonen worden gebruikt voor de communicatie tussen de cellen en daarmee de coördinatie van de chemische processen. Andere wetenschappers vermoeden het DNA, als een bron van het licht verantwoordelijke zijn.

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!