Spirit of aroma soul cosmetics

My sweet dear
When a sparkel appears
You are near
To a journey to begin
So float like a butterfly
Bloom like a flower do
Hervast your wisdom
Be your true self

Liefs bien

Ontstaan Spirit of Aroma Soul Cosmetics

Ik vond als kind het altijd al fijn in mijn vaders tuin. Met een zomer Avondbries kwamen de geuren van de bloemen en planten tot leven. Zoveel verschillende soorten bloemen en planten en al die geuren, waanzinnig! 

Mijn moeder was schoonheidsspecialiste en stond ik vaak aan haar behandelingsstoel. Later als puber had ik veel last van mijn huid en hielp zij hiermee. Ik leerde dat tijd en aandacht voor jezelf essentieel is voor je welzijn en was de keuze gemakkelijk gemaakt. Ik volgde de opleiding voor schoonheidsspecialiste en daarna eigenlijk nooit meer gestopt met leren. Veel interessante opleidingen gedaan en nu nog steeds veel te ontdekken.

Wat ik merkte is dat veel cosmetica niet altijd even gezond is voor je en was altijd op zoek naar meest natuurlijk en eerlijke producten en behandelingen uitgaande van het beste resultaat. Het bracht mij over de grens naar Duitsland, Italië, Engeland, Spanje, Frankrijk, enz.

Ik trouwde in 2000 met Henk en kreeg een dochter. Inmiddels wonen wij al 16 op het hoveniersbedrijf waar wij veel ruimte hebben met modeltuinen kassen en een boomkwekerij. Met mijn passie voor natuur aromatherapie en de mens was de stap heel logisch. We haalde mooie biologische lavendel uit Portugal en mijn avontuur begon. Tijdens mijn opleiding aromatherapie heb ik enorm veel geleerd en heel dankbaar. De puzzelstukjes vielen samen. 

Ik creëerde een kruiden en bloementuin en begon met het maken van maceraten en hydrolaten (bloemen of kruiden oliën en waters) en vandaaruit startte ik met het maken van body butters en balsems en crèmes.

Maar dan op maat gemaakt. Dus de ziel van de plant in de producten en met liefde en passie gemaakt.  Ik voel me bevoorrecht op zo magische plek te kunnen wonen en werken (zijn). Een inspirerende plek die ik graag deel met andere. Het idee ontstond zo vanzelf. 

Op dit moment zijn we bezig om geur tuinen aan te leggen zodat ik jullie er in mee kan nemen.

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!