Behandelingen - Aroma Soul Garden

Ik wil me goed voelen, dit is de sleutel tot elk succes.

farfalla mooi van binnenuit beauty care treatments

FARFALLA

Elk wezen en elke huid heeft zijn eigen ritme. De natuurlijke cosmetica van farfalla is specifiek afgestemd op deze vernieuweingscyclus. Verbetert de tint, het welzijn en de charisma.

Dit merk heeft heerlijke geuren en is weldadig zacht ook is hier een prachtig resultaat. Zowel de producten thuis als in de salon.

Voor als je alleen maar het beste wil op gebied van natuurlijke verzorging en huidverbetering.

Laat je verrassen.

 

Skin & Body & mind behandelingen

Pure by Bien behandelingen

Gelegen in het Rottemeren recreatiegebied vlak bij Rotterdam bied ik verschillende beauty skin & body & mind behandelingen en dagen aan.

Voel je gekoesterd met deze beauty behandeling in wellnes setting. Omhul je met geurende kruiden, verwarmende oliën. 

Dit zijn de behandelingen waar in je echt wordt verwend.  Producten en behandeling worden zo samengesteld dat ze bij jou en het moment passen. Dit zijn wel echt de Bien behandelingen, zoals mijn klanten het vaak zeggen. Het resultaat wat ik dan zie; een mooie huid en een portie gezonde energie en blije gezichten en daar ben ik elke keer weer dankbaar voor!

Tip: Vaak zie ik dat stress, een vorm van cortisol ook huidveroudering veroorzaakt. Als je last hebt van rimpels en van stress dan zullen deze behandeling zinvol en fijn zijn. Ben je niet zeker welke behandeling je moet kiezen? Dan kijk ik graag samen met jou naar wat bij jou en het moment past.

SKIN & BODY & MIND behandelingen:

Happiness, Lavendel of rozen behandeling

herstart je vitaliteit

Herstart je vitaliteit

Voel je gezond, vitaal en ontspannen!

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van vermoeidheid of stress? Slaap je slecht? Of heb je last van vage klachten? Heb je huidklachten en wil je graag weten waar dat door komt? In onze hectische maatschappij, waarin we vinden dat we  van alles moeten, rennen we gemakkelijk onszelf voorbij en vergeten we wat we werkelijk nodig hebben. Een Herstart je vitaliteit behandeling is met foton therapie & kleurentherapie en meditatie, massage op het verwarmde himalya zout bed. Deze heerlijke behandelingen vind je ook terug in de aroma soul arrangementen.

  • Licht en kleur therapie
  • Zout bed body flow
  • Foton therapie
  • Aromatherapie
  • Meditatie
  • Spagaryk (nieuw)

Boek hier jouw behandeling. Wil je meer dan 1 behandeling? Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op.

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!