Aroma Soul Garden

Aroma Soul Garden

Ik vond als kind het altijd al fijn in mijn vaders tuin. Met een zomer Avondbries kwamen de geuren van de bloemen en planten tot leven. Zoveel verschillende soorten bloemen en planten en al die geuren, waanzinnig! 

Mijn moeder was schoonheidsspecialiste en stond ik vaak aan haar behandelingsstoel. Later als puber had ik veel last van mijn huid en hielp zij hiermee. Ik leerde dat tijd en aandacht voor jezelf essentieel is voor je welzijn en was de keuze gemakkelijk gemaakt. Ik volgde de opleiding voor schoonheidsspecialiste en daarna eigenlijk nooit meer gestopt met leren. Veel interessante opleidingen gedaan en nu nog steeds veel te ontdekken.

Wat ik merkte is dat veel cosmetica niet altijd even gezond is voor je en was altijd op zoek naar meest natuurlijk en eerlijke producten en behandelingen uitgaande van het beste resultaat. Het bracht mij over de grens naar Duitsland, Italië, Engeland, Spanje, Frankrijk, enz.

Ik trouwde in 2000 met Henk en kreeg een dochter. Inmiddels wonen wij al 16 op het hoveniersbedrijf waar wij veel ruimte hebben met modeltuinen kassen en een boomkwekerij. Met mijn passie voor natuur aromatherapie en de mens was de stap heel logisch. We haalde mooie biologische lavendel uit Portugal en mijn avontuur begon. Tijdens mijn opleiding aromatherapie heb ik enorm veel geleerd en heel dankbaar. De puzzelstukjes vielen samen. 

Ik creëerde een kruiden en bloementuin en begon met het maken van maceraten en hydrolaten (bloemen of kruiden oliën en waters) en vandaaruit startte ik met het maken van body butters en balsems en crèmes.

Maar dan op maat gemaakt. Dus de ziel van de plant in de producten en met liefde en passie gemaakt.  Ik voel me bevoorrecht op zo magische plek te kunnen wonen en werken (zijn). Een inspirerende plek die ik graag deel met andere. Het idee ontstond zo vanzelf. 

Op dit moment zijn we bezig om geur tuinen aan te leggen zodat ik jullie er in mee kan nemen.

wellness behandelingen zevenhuizen zh rotterdam

Wellness behandelingen

Get that inner beauty outside

Gelegen in het Rottemeren recreatiegebied vlak bij Rotterdam bied ik verschillende beauty wellness behandelingen en dagen aan.Voel je gekoesterd met deze beauty behandeling in wellnes setting. Omhul je met geurende kruiden, verwarmende olien. Dit zijn de behandelingen waar in je echt wordt verwend. Ik stel de producten en behandeling zo samen dat ze passen bij jou en het moment. Dit zijn wel echt de Bien behandelingen, zoals mijn klanten het vaak zeggen. Hier voel ik me zelf ook het meest conformtabel bij. Puur omdat ik zie wat het met julie doet; een mooie huid en een portie gezonde energie en blije gezichten en dankbaarheid elke keer weer!Tip: Vaak zie ik dat stress, een vorm van cortisol ook huidveroudering veroorzaakt. Als je last hebt van rimpels en van stress dan zal deze behandeling zinvol en fijn zijn. Ben je niet zeker welke behandeling je moet kiezen? Dan kijk ik graag samen met jou naar wat bij jou en het moment past.

Boek hier jouw behandeling. Wil je meer dan 1 behandeling? Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op.

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!