Behandelingen - Skin Glow Invest

Ik wil een mooie, gezonde huid.

Behandelingen Environ

Discovery behandelingen

Essentials behandelingen

Focus-on behandelingen

Cool peeling behandelingen

Deze unieke cool peel technologie van Environ is veilig en zeer effectief. Voor elke huid en huidprobleem aan te passen. Daarom altijd per tijdsmodule te boeken.

Huidverbeterende behandelingen

Bij Mooi van Binnenuit bied ik niet zomaar reguliere gezichtsbehandelingen aan, maar  volledig 360-graden ervaringen die uw huid, geest en lichaam holistisch behandelt! Mijn aanpak om huidverjonging en verbetering te bereiken omvat verschillende technieken waarbij ik gebruik maak van op maat gemaakte aromatherapie, verschillende massages, acupressuur en foton laser en kleuren lichttherapie met prachtige producten en op maat gemaakte serums en creme’s. Ook kun je terecht voor leefstijl en voeding adviezen om zo de gewenste resultaten te behalen.  Neem contact op voor een persoonlijk consult en behandelplan of boek een half uur  proef behandeling. Deze is alleen te boeken via  0624375595 of stuur mij een berichtje https://mooivanbinnenuit.com/contact/

The Vivace Treatment

Micro-needling is de populaire en veiige methode om verjongingstherapie uit te voeren. Door kleine openingen in de huid te creeren wordt de collageen en elastineproducute gestimuleerd en zal de huid voller, egaler en steviger aanvoelen.

The vivace treatment is in combinatie met Radiofrequent en Led therapie ineen.

RF wordt al vaak ingezet bij wondgenezing en huidregeneratie en de werking is wetenschappelijk vast gelegd. Ook zagen ze dat er verstrakking onstondt in de huid. Met RF brengen we warmte in de huid en Hierdoor worden huidverslapping, littekens, rimpels en huidveroudering tegengegaan.

Het verwarming van de huid helpt bij het samentrekken en het stimuleren van de aanmaak en aanvulling van het aanwezige collageen en de fibroblasten. 

Hoe gaat de behandeling in werk?

Boek hier jouw behandeling. Wil je meer dan 1 behandeling? Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op.

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!