The Vivace treatment
ik wil een mooie gezonde huid

The Vivace treatment

Micro-needling is de populaire en veiige methode om verjongingstherapie uit te voeren. Door kleine openingen in de huid te creeren wordt de collageen en elastineproducute gestimuleerd en zal de huid voller, egaler en steviger aanvoelen.

The Vivace treatment. Daarom met Radiofrequentie(RF)

RF wordt al vaak ingezet bij wondgenezing en huidregeneratie en de werking is wetenschappelijk vastgesteld. Het doel van RF is om warmte in de huid te brengen. Middels deze warmte worden huid- verslapping, littekens, rimpels en huidveroudering tegen gegaan. De verwarming van de huid helpt bij het samentrekken en het stimuleren van de aanmaak en aanvulling van het aanwezige collageen en de fibroblasten.

De combinatie van micro-needling en RF is dus erg logisch omdat deze methodes zich richten op verbetering van dezelfde behandelgebieden. Door de combinatie kan een optimaal resultaat worden behaald.

Hoe het werkt.

De behandeling

We beginnen met een huidanalyse en intake om de indicatie te bepalen. De behandeling kan worden toegepast op alle huidtypes. De steriele tip bevat 36 naalden. Gold-plated, die door de gemotoriseerde beweging zorgt voor een gelijk- matige behandeling van de huid. Hierdoor is de behandeling comfortabeler dan traditionele micro-needling behandelingen.

Aan het begin van de behandeling wordt de huid gereinigd, waarna de juiste instelling voor de huid indicaties worden toegepast. We starten met een lage energie om te beoordelen of meer energie nodig is. De behandeling van bijvoorbeeld het gelaat, duurt ongeveer 45-60 minuten. 

optimale resultaten

Om een maximale verbetering te behalen wordt de behandeling aangevuld met een cocktail van werkstoffen en lichtfrequentie therapie. Dit kan daarna ondersteund worden met thuisverzorgende producten op maat. 

Wat mag ik verwachten?

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid rood, warm en gevoelig aanvoelen. Dit is vaak enkele uren na de behandeling verdwenen. Indien gewenst kan de huid gekoeld worden om de sensatie te verminderen.

Er zijn direct resultaten zichtbaar in de huidtextuur en de huidtint. In de opvolgende 3 maanden zal de gestimuleerde collageenaanmaak het resultaat verbeteren.

Tot 6 uur na de behandeling zullen de kanaaltjes open blijven. Daarom wordt geadviseerd om tijdens deze periode geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied.

Voor elke micro-needling behandeling geldt dat de huid tijdelijk gevoeliger wordt voor UV-straling.

Gedurende 6 weken na de behandeling dient zonlicht te worden vermeden. En gedurende deze periode dient de huid te worden beschermd met een zonnebrandcrème van factor 30 of hoger om verbranding en pigmentvlekken te voorkomen.

Benodigde behandelingen

Gemiddeld is er na 2 tot 4 weken een verbetering te zien (ahankelijk van de indicatie). Om een optimaal resultaat te behalen worden 3 tot 5 behandelingen geadviseerd. Onder normale omstandigheden kan een RF microneedling behandeling om de 4 weken worden toegepast.

Nieuwschierig geworden en denk je dat je dat dit wat voor je is. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

What ever you do make sure it makes you happy vivace micro-needling in combinatie met radio frequentie en led therapie ineen.

mooi van binnenuit

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!