Nieuw! De Farfalla behandelingen

Elk wezen en elke huid heeft zijn eigen ritme. De natuurlijke cosmetica van farfalla is specifiek afgestemd op deze vernieuwingscyclus. Verbetert de tint, het welzijn en de charism

Beauty care
You are lovely, gorgeous and Wonderfull
Hier binnenkort meer
Aroma care
Let your senses take you to a next level
Hier binnenkort meer
Previous slide
Next slide

farfalla- sleep treatment bij rotterdam Farfalla  intens sleep treatment

Ontdek de heerlijke sleep treatment van Farfalla

Bereid je voor op een heerlijke nachtrust en sta de volgende ochtend vol energie op met onze Night Recovery behandeling. Ervaar de werking met een dubbele functie voor jouw schoonheidsslaap. In deze sleep well treatment wordt gebruik gemaakt van biologische lavendel. We beginnen met een 5 stappen rebalacing reinigingsritueel  en rug massage met warme kwasten. We sluiten af op het verwarmde himalaya zout bed met een 10 minuten  durende meditatie ondersteund met prachtig  rood led licht therapie.  Dit bevordert de aanmaak van het slaaphormoon. Dit alles ondersteunt je huid maar  bevordert ook een goede nachtrust. Hierdoor wordt jouw huid en wellzijn maximaal ondersteund in haar regeneratie, wat jouw beste bescherming is tegen vroegtijdige(huid) veroudering. Wacht niet langer en geef jouw huid de behandeling die ze verdient voor een vitale en stralende uitstraling in de ochtend!

Deze nieuwe behandeling is beschikbaar vanaf 1 november 2023 duurt 60 minuten en kost € 85,00

Beauty care

Gezicht verzorging

Jouw huid, jouw vlinder. Net als de vlinder ondergaat de huid elke 30 dagen een metamorfose. Dit is waar het actieve principe van de natuurlijke cosmetica van Farfalla in beeld komt en de huid ondersteunt in haar regeneratie cyclus. De beauty care die werkt en regenereert. 

Gezichtsverzorging lijnen

Ieder leven, iedere huid heeft zijn eigen ritme. Het actieve principe van de natuurlijke cosmetica van Farfalla maakt gebruik van de actieve kracht van de geselecteerde aromatische planten om deze regeneratie cyclus aan te pakken en de teint, het welzijn en de uitstraling te verbeteren.

Lichaam  verzorgings

Hier komt straks meer. 

aroma care

What ever you do make sure it makes you happy

mooi van binnenuit

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!