Peelings

Peelings

Peelings met ENVIRON  COOLPEEL SYSTEEM

De beste peeling behandeling is naar mijn  maatstaven  een milde behandeling die de overtollige hoornlaag verwijdert, maar toch de waterdichtende barrièrefunctie van de huid beschermd.

De Environ “Cool Peel” is een nieuwe, moderne peeling om huidschade door zon te herstellen en de huid voor te bereiden op de winter. In plaats van de agressieve peelings die veel worden aangeboden en die vitale lagen van de epidermis verwijderen, bevat de Environ Cool Peel geen schadelijke stoffen.

Deze “milde” peelings worden wekelijks of zelfs dagelijks toegepast gedurende gemiddeld 6 weken. De sterkte van de peeling kan aangepast worden aan de individuele huidconditie. Het is de bedoeling de huid gezonder te maken op een meer zachte maar effectieve manier, met minder roodheid en zonder langdurige herstelperiode.

Environ Cool Peel werkt alleen op het oppervlak van de huid waardoor o.a collageen aanmaak gestimuleerd wordt. Een kuur van deze peelingbehandelingen zal helpen bij het verzachten van fijne lijntjes, het herstellen van huidbeschadiging door de zon en het verfijnen van de poriën en de huidtextuur. Het brengt de huid in optimale gezondheid en bevordert de opname van de vitamines, vervat in de Environ® producten. Deze peelings zijn ook ideaal voor de behandeling van littekens en puistjes. Een bijzonder goed resultaat wordt ook behaald bij rosacea huiden.

What ever you do make sure it makes you happy

mooi van binnenuit

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!