Behandelingen

Huidverbeterende behandelingen

Bij Mooi van Binnenuit bied ik niet zomaar reguliere gezichtsbehandelingen aan, maar  volledig 360-graden ervaringen die uw huid, geest en lichaam holistisch behandelt! Mijn aanpak om huidverjonging en verbetering te bereiken omvat verschillende technieken waarbij ik gebruik maak van op maat gemaakte aromatherapie, verschillende massages, acupressuur en foton laser en kleuren lichttherapie met prachtige producten en op maat gemaakte serums en creme’s. Ook kun je terecht voor leefstijl en voeding adviezen om zo de gewenste resultaten te behalen.  Neem contact op voor een persoonlijk consult en behandelplan of boek een half uur  proef behandeling. Deze is alleen te boeken via  0624375595 of stuur mij een berichtje https://mooivanbinnenuit.com/contact/

The vivace Treatment

Micro-needling is de populaire en veiige methode om verjongingstherapie uit te voeren. Door kleine openingen in de huid te creeren wordt de collageen en elastineproducute gestimuleerd en zal de huid voller, egaler en steviger aanvoelen.

The vivace treatment is in combinatie met Radiofrequent en Led therapie ineen.

RF wordt al vaak ingezet bij wondgenezing en huidregeneratie en de werking is wetenschappelijk vast gelegd. Ook zagen ze dat er verstrakking onstondt in de huid. Met RF brengen we warmte in de huid en Hierdoor worden huidverslapping, littekens, rimpels en huidveroudering tegengegaan.

Het verwarming van de huid helpt bij het samentrekken en het stimuleren van de aanmaak en aanvulling van het aanwezige collageen en de fibroblasten. 

Hoe gaat de behandeling in werk?

farfalla mooi van binnenuit beauty care treatments

FARFALLA

Elk wezen en elke huid heeft zijn eigen ritme. De natuurlijke cosmetica van farfalla is specifiek afgestemd op deze vernieuweingscyclus. Verbetert de tint, het welzijn en de charisma.

Dit merk heeft heerlijke geuren en is weldadig zacht ook is hier een prachtig resultaat. Zowel de producten thuis als in de salon.

Voor als je alleen maar het beste wil op gebied van natuurlijke verzorging en huidverbetering.

Laat je verrassen.

 

Environ Skincare

Happy skin, happy me met Environ Skincare

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

environ kopen rotterdam
herstart je vitaliteit

Herstart je vitaliteit

Voel je gezond, vitaal en ontspannen!

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van vermoeidheid of stress? Slaap je slecht? Of heb je last van vage klachten? Heb je huidklachten en wil je graag weten waar dat door komt? In onze hectische maatschappij, waarin we vinden dat we  van alles moeten, rennen we gemakkelijk onszelf voorbij en vergeten we wat we werkelijk nodig hebben. Een Herstart je vitaliteit behandeling is met foton therapie & kleurentherapie en meditatie, massage op het verwarmde himalya zout bed. Deze heerlijke behandelingen vind je ook terug in de aroma soul arrangementen.

Peelings

De peelings van Environ

De Environ  peelings met het Cool Peel systeem is een nieuwe, moderne peeling om huidschade door zon te herstellen en de huid voor te bereiden op de winter. In tegenstelling tot de agressieve peelings die veel worden aangeboden en die vitale lagen van de epidermis verwijderen, bevat de Environ Cool Peel geen schadelijke stoffen. Deze “milde” peelings worden wekelijks of zelfs dagelijks toegepast gedurende gemiddeld 6 weken. De sterkte van de peeling kan aangepast worden aan de individuele huidconditie. Het is de bedoeling de huid gezonder te maken op een meer zachte maar effectieve manier, met minder roodheid en zonder langdurige herstelperiod
peelings
wellness behandelingen zevenhuizen zh rotterdam

Skin & Body & mind behandelingen

Get that inner beauty outside

Gelegen in het Rottemeren recreatiegebied vlak bij Rotterdam bied ik verschillende beauty skin & body & mind behandelingen en dagen aan.

Voel je gekoesterd met deze beauty behandeling in wellnes setting. Omhul je met geurende kruiden, verwarmende oliën. 

Dit zijn de behandelingen waar in je echt wordt verwend.  Producten en behandeling worden zo samengesteld dat ze bij jou en het moment passen. Dit zijn wel echt de Bien behandelingen, zoals mijn klanten het vaak zeggen. Het resultaat wat ik dan zie; een mooie huid en een portie gezonde energie en blije gezichten en daar ben ik elke keer weer dankbaar voor!

Tip: Vaak zie ik dat stress, een vorm van cortisol ook huidveroudering veroorzaakt. Als je last hebt van rimpels en van stress dan zullen deze behandeling zinvol en fijn zijn. Ben je niet zeker welke behandeling je moet kiezen? Dan kijk ik graag samen met jou naar wat bij jou en het moment past.

SKIN & BODY & MIND behandelingen:

Happiness, Lavendel of rozen behandeling

Boek hier jouw behandeling. Wil je meer dan 1 behandeling? Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op.

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!