Behandelingen

Huidverbeterende behandelingen

Een behandeling bij mooi van binnenuit is niet zomaar een  gezichts reiniging. Verre van. Het is echt een 360 graden ervaring. waarin jouw gezicht huid, geest  en lichaam vanzelf mee behandeld wordt. Huidverbetering en huidverjonging bereiken kan dmv. o.a. gezonde voeding, profesionele vernieuwende behandelingstechnieken,op maat gemaakte aromatherapie,massages, cosmetische accupunctuur en accupressure, foton laser, breathing massages, skin fitnes, prachtige producten en huid verjongings rituelen voor thuis, workshops. 

Environ Skincare

Happy skin, happy me met Environ Skincare

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

environ kopen rotterdam
herstart je vitaliteit

Herstart je vitaliteit

Voel je gezond, vitaal en ontspannen!

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van vermoeidheid of stress? Slaap je slecht? Of heb je last van vage klachten? Heb je huidklachten en wil je graag weten waar dat door komt? In onze hectische maatschappij, waarin we vinden dat we  van alles moeten, rennen we gemakkelijk onszelf voorbij en vergeten we wat we werkelijk nodig hebben.

Peelings

De peelings van Environ

De Environ  peelings met het Cool Peel systeem is een nieuwe, moderne peeling om huidschade door zon te herstellen en de huid voor te bereiden op de winter. In tegenstelling tot de agressieve peelings die veel worden aangeboden en die vitale lagen van de epidermis verwijderen, bevat de Environ Cool Peel geen schadelijke stoffen. Deze “milde” peelings worden wekelijks of zelfs dagelijks toegepast gedurende gemiddeld 6 weken. De sterkte van de peeling kan aangepast worden aan de individuele huidconditie. Het is de bedoeling de huid gezonder te maken op een meer zachte maar effectieve manier, met minder roodheid en zonder langdurige herstelperiod
peelings
wellness behandelingen zevenhuizen zh rotterdam

Wellness behandelingen

Get that inner beauty outside

Gelegen in het Rottemeren recreatiegebied vlak bij Rotterdam bied ik verschillende beauty wellness behandelingen en dagen aan. Voel je gekoesterd met deze beauty behandeling in wellnes setting. Omhul je met geurende kruiden, verwarmende olien. Dit zijn de behandelingen waar in je echt wordt verwend. Ik stel de producten en behandeling zo samen dat ze passen bij jou en het moment. Dit zijn wel echt de Bien behandelingen, zoals mijn klanten het vaak zeggen. Hier voel ik me zelf ook het meest conformtabel bij. Puur omdat ik zie wat het met julie doet; een mooie huid en een portie gezonde energie en blije gezichten en dankbaarheid elke keer weer! Tip: Vaak zie ik dat stress, een vorm van cortisol ook huidveroudering veroorzaakt. Als je last hebt van rimpels en van stress dan zal deze behandeling zinvol en fijn zijn. Ben je niet zeker welke behandeling je moet kiezen? Dan kijk ik graag samen met jou naar wat bij jou en het moment past.

Boek hier jouw behandeling. Wil je meer dan 1 behandeling? Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op.

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!