Behandelingen

Huidverbeterende behandelingen

Mooi van binnenuit biedt een breed scala aan huidverbeterende behandelingen die gebaseerd zijn op vertrouwen en deskundigheid. Onze specialisaties omvatten anti-aging massages, acupressuur en moxa massage, vaccuümbehandeling, carboxy en speciale vitaminen en mineralen preparaten, en kleur en lichtfrequentie therapie. Met behulp van deze behandelingen en kuren streven wij naar gezonde en stralende huid. Door te luisteren naar uw wensen en behoeften, bieden wij persoonlijk leefstijl- en voedingsadvies om uw individuele schoonheidsdoelen te bereiken. U kunt erop vertrouwen dat wij u voorzien van de beste zorg en begeleiding, zodat u zich zowel van binnen als van buiten mooi voelt.

The vivace Treatment

Micro-needling is de populaire en veiige methode om verjongingstherapie uit te voeren. Door kleine openingen in de huid te creeren wordt de collageen en elastineproducute gestimuleerd en zal de huid voller, egaler en steviger aanvoelen.

The vivace treatment is in combinatie met Radiofrequent en Led therapie ineen.

RF wordt al vaak ingezet bij wondgenezing en huidregeneratie en de werking is wetenschappelijk vast gelegd. Ook zagen ze dat er verstrakking onstondt in de huid. Met RF brengen we warmte in de huid en Hierdoor worden huidverslapping, littekens, rimpels en huidveroudering tegengegaan.

Het verwarming van de huid helpt bij het samentrekken en het stimuleren van de aanmaak en aanvulling van het aanwezige collageen en de fibroblasten. 

Hoe gaat de behandeling in werk?

farfalla mooi van binnenuit beauty care treatments

FARFALLA

Elk wezen en elke huid heeft zijn eigen ritme. De natuurlijke cosmetica van farfalla is specifiek afgestemd op deze vernieuweingscyclus. Verbetert de tint, het welzijn en de charisma.

Dit merk heeft heerlijke geuren en is weldadig zacht ook is hier een prachtig resultaat. Zowel de producten thuis als in de salon.

Voor als je alleen maar het beste wil op gebied van natuurlijke verzorging en huidverbetering.

Laat je verrassen.

 

Environ Skincare

Happy skin, happy me met Environ Skincare

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

environ kopen rotterdam
herstart je vitaliteit

Body flow behandelingen

Voel je gezond, vitaal en ontspannen!

Voel je je niet helemaal fit? Heeft vermoeidheid of stress een tol geëist? Heb je moeite met inslapen of ervaar je vervelende kwaaltjes? Deze signalen kunnen zich weerspiegelen in je huid en uiterlijk, ongeacht of je Botox of filers gebruikt hebt. Onze samenleving is erg hectisch en we raken gemakkelijk overweldigd. Soms vergeten we wat we echt nodig hebben. Denk dan eens aan een Bodyflow-behandelingen. Onze behandelingen vinden plaats op een verwarmd Himalaya zout bed en maken gebruik van fotonlichttherapie, kleurtherapie met optionele muziek en/of meditatie. Een massage kan ook deel uitmaken van de behandeling, allemaal op maat gemaakt voor jouw behoeften. Deze heerlijke  behandelingen zijn ook beschikbaar in de Aromasoul arrangementen en dagen.

Peelings

De peelings van Environ

De Environ  peelings met het Cool Peel systeem is een nieuwe, moderne peeling om huidschade door zon te herstellen en de huid voor te bereiden op de winter. In tegenstelling tot de agressieve peelings die veel worden aangeboden en die vitale lagen van de epidermis verwijderen, bevat de Environ Cool Peel geen schadelijke stoffen.Deze “milde” peelings worden wekelijks of zelfs dagelijks toegepast gedurende gemiddeld 6 weken. De sterkte van de peeling kan aangepast worden aan de individuele huidconditie. Het is de bedoeling de huid gezonder te maken op een meer zachte maar effectieve manier, met minder roodheid en zonder langdurige herstelperiod
peelings
wellness behandelingen zevenhuizen zh rotterdam

Skin & Body & mind behandelingen

Get that inner beauty outside

Gelegen in het Rottemeren recreatiegebied vlak bij Rotterdam bied ik verschillende beauty skin & body & mind behandelingen en dagen aan.

Voel je gekoesterd met deze beauty behandeling in wellnes setting. Omhul je met geurende kruiden, verwarmende oliën. 

Dit zijn de behandelingen waar in je echt wordt verwend.  Producten en behandeling worden zo samengesteld dat ze bij jou en het moment passen. Dit zijn wel echt de Bien behandelingen, zoals mijn klanten het vaak zeggen. Het resultaat wat ik dan zie; een mooie huid en een portie gezonde energie en blije gezichten en daar ben ik elke keer weer dankbaar voor!

Tip: Vaak zie ik dat stress, een vorm van cortisol ook huidveroudering veroorzaakt. Als je last hebt van rimpels en van stress dan zullen deze behandeling zinvol en fijn zijn. Ben je niet zeker welke behandeling je moet kiezen? Dan kijk ik graag samen met jou naar wat bij jou en het moment past.

SKIN & BODY & MIND behandelingen:

Happiness, Lavendel of rozen behandeling

Boek hier jouw behandeling. Wil je meer dan 1 behandeling? Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op.

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!