Cocoonen. Omhul jezelf met deze verwarmende behandeling.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Trakteer jezelf of verras iemand met deze echte 'Me' time treatment

Tijd voor Cocoonen

Trakteer je zelf met deze echte Me-time treatment

ME-TIME TREATMENT

In November en December staat bij mij in teken van Me-time.  In deze wel hele rare tijd moeten we zorgen dat we ons zelf niet vergeten. Ik heb een behandeling samengesteld waarin je behandeld word met heerlijke massages met warme en geurende olien tussen de verwarmde kasjmier dekens. een facial met afsluiting een mineralen make-up, heerlijke thee of smoothie.  Boek je deze behandeling dan je krijg je voor thuis een heerlijk zacht gezicht reinigingsdoekje kado.

In de salon kiezen we samen  de gewenste geuren.

Boek via de rozen Wellnes behandeling van 90 minuten.

liefs Bien

Today i’am giving myself permision to haveĀ  ‘ME’ time so i can be

the best woman, wife and mother i can possible be

mooi van binnenuit
Scroll naar top

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!