Is lipstick wel gezond voor je? Ben jij een lipstick lover? Dan moet je dit lezen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De waarheid over lipstift

Ben jij een lipstick lover

Jane Iredale

NEW Long lasting natural lipstick

Hoe zit dat eigenlijk met lippenstift. Je smeert het op je lippen maar wist je dat je het dan eigenlijk ook opeet? De huid van onze lippen is zo dun dat vele ingredienten  gemakkelijk worden geabsorbeerd.

Smeer jij elke dag lippenstift, lipgloss dan eet je zo’n gauw 3 kg in je leven of te wel 3 per jaar of 130 in je leven, wauw! Ja je weet wat voor lekkers in je salade zit maar weet je ook wat er in je lipstift zit? ik ben er eens ingedoken. Er zijn veel onderzoeken die je haren doen rijzen. Eens tijd om er naar te kijken.

De FDA ( food en drugs administration USA) deed een onderzoek naar 400 lippenstiften. In alle lippenstiften werd lood gevonden. Vaak door gebruik van synthetische kleurstoffen. vaak wel kleine hoeveelheden maar hou er rekening met het feit dat je lichaam dit niet verwerkt maar opslaat. Een ander team wetenschapper uit Canada vond bij 48 decoratieve lipstiften sporen van petrolium, arsenicum,cadnium en lood. Ik was in shock.

 

Clean beauty

Gelukkig zijn er alternatieven  clean en green beauty brands zijn de next genoration cosmetica bedrijven. Een green brand is 100% natuurlijk terwijl  clean brand zoals Jane Iredale , zuivere en natuurlijke producten ontwikkeld met een kritische blik op de ingredienten en productie.

Jane Iredale gebruikt geen synthetische kleurstoffen en wordt uitvoerig getest op de aanwezigheid van zware metalen. Meer nog Jane iredale voegt vitamine en antioxidanten aan haar lipstiften toe waardoor ze gezond en lekker zijn voor je lippen.

Hoeveel lipstiften zitten in jou tas? En hoe oud zijn ze? Wist je dat ze een houdbaarheids datum hebben? Ze zijn vatbaar voor bacterien en schimmels en na opening hebben ze na een jaar hun beste tijd gehad.

Jane iredale ‘s long lasting lipstift is 100 % natuurlijk en vol met vitamine en anti oxidanten en is long lasting en heeft 12 nieuwe kleuren.

 

Give a woman the right lipstick and she can conquer the world

mooi van binnenuit
Scroll naar top

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!