Get happy Be happy Stay happy

What ever you decide to do make sure it makes you happy

Met deze tips happy de herfst door

In de herfst tovert moeder aarde de natuur om in een prachtig kleurpalet en aardse geuren. In de herfst maken de bomen zich klaar voor de winter. De boom gaat dan in winterrust. De wortels nemen nu geen vocht meer op uit de grond. De bladeren verliezen zo vocht. Als ze in de winter aan de boom zouden blijven zitten, zou de boom uitdrogen. Voor ons kan Loslaten echter lastig zijn. Maar het goede nieuws is dat loslaten ons ruimte geeft voor vernieuwing.  Ruimte voor happy moments. 

Hier de tips voor Happy herfst momenten, Enjoye!

wellness behandelingen

1 Boost je geluks homonen, serotonine, endorfine, dopamine en oxytocine.

We hebben allemaal wel eens zo’n moment dat het even tegenzit. Omarm het ( acepteren) en blijf er niet te lang in hangen en laat het dan lekker los.

Tijd voor een geluks moment. 

2 Bel iemand waar je van houd. Van tijd doorbrengen met iemand waar je van houdt wordt je gelukkiger volgens professor Dan Gilbert. Bel een vriendin voor een peptalk. Doe dit  maar eindig altijd met een onderwerp waar je blij van word. wedden dat je je zo weer happier voelt.

3  Maak een herst wandeling en verzamel herfst materialen.    

Maak een mooie herfst tafel.

5 Doe pillates, krachttraining of dans je thuis gek op je favoriete muziek.

6 Ga naar buiten en zoek het zonlicht op of boek een fantatische foton licht behandeling. verhoog het licht in je cellen en hiermee stimuleer je jouw geluks hormonen.

 

6 lees je zelf happy en relaxed

Volgens Rajshree Patel kun je met de juiste ademhaling gelukkig en ontspannen zijn. Dit lees je in haar boek. Het geheim van levenskracht. Onze ademhaling heeft een innige relatie met ons zenuwstelsel (zs). Het sympathische zs is ons gaspedaal en ons para-sympatisch z.s. is de rem. Kom je in actie ( vechten -vlucht mechanisme) dan wordt je symp z.s. geaktiveerd.in deze fase stijgt je hartslag, bloeddruk en ademhaling.  in deze moderne tijd blijven we soms te lang in deze fase hangen en kunnen allerlei klachten ontstaan. Door bewust en langzaam te ademen aktiveren wij ons para-sympatisch z.s  (hier komt ons lichaam in een toestand van rust en herstel. in deze laatste fase werkt ons spijsvertering het beste.  Een lage ademfrequentie vanuit je buik zal je ontspannen en gelukkiger maken.

7 Dat ruikt lekker. Ruik je zelf happy

Het onderzoek aan het George Washington Universiteit uit 2017 door Moshfegh laat zien dat  bij verdamping van Citrus sinaasappel geuren  stress en angst verzacht wordt. Olie van sinaasappel wordt verkregen door persing van de schil.

Je herkent de heerlijke warme geur als je  een mandarijn pelt of sinaasappels uitperst. En sinnassappel olie bevat vitamine C

Vernevel sinaasappels Hydrolaat in huis of trakter jezelf op een heerlijke Happiness Wellness behandeling en beleef de heerlijke sinaasappels en mandarijn geuren of boek een Pure bij Bien Happiness Wellness dag voor 2 personen. 

Happiness wellness behandelingen

De happiness behandelingen. vanaf 30 - 60 - 90 120 minuten of beleef een pure bij Bien Happiness wellness dag voor 2

What about  mood food

Kan eten invloed op je gevoel hebben?  Eet jezelf gelukkig. ik deel twee recepten waar ik iedergeval erg blij van word. 

Deze recepten bevatten geluksstofjes.

Cacao chiazaad pudding

-150 ml amandelmelk, in een glas

– 3 eetlepels chiazaad

– 1 eetlepel cacao poeder

– 1 dessertlepel vanillia poeder

goed roeren met smalle garde dan nachtje afgedekt in de koelkas

Eet met bosbessen en schijfjes banaan. 

Bon appatit!

Boost je vitaliteit met deze zwarte bessen latte macchiato

Zwarte bessen zitten boordevol anti-oxidanten en vitamine C

150 ml amandelmelk verwarmen ( niet koken)

voeg toe:

-1 theelepel kaneel

2 schijfjes gember

1 maatschepje biologische zwarte bosbessen poeder

Doe opgeschuimde soja of havermelk in een mooi theeglas en schenk het zwarte bosbessen mengsel in het glas erbij ( verwijder wel even de gember)

CHEERS

 

herstart je vitaliteit

Tot slot wens ik je nog veel happy momenten.

Wees lief voor je zelf en anderen en wees dankbaar voor wat je hebt.

Tot de volgende nieuwsbrief.

Hier meer over de roze behandeling, acties van Environ, heerlijk recepten. Wortel- walnoten brood. Vertel ik over mijn nieuw opleiding Natuurgeneeskundig klinisch Aromatherapie.

Agenda workshops: november 100 % natuurlijke lipbalsems maken      december gaan we een heerlijke geurkaars maken hou de site en facebook in de gaten voor de data

mooi van binnenuit
Scroll naar top

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!