The Vivace treatment

I am so excited, joehoe. Nieuw VIVACE in de salon medio September, 2023

Ik wil een mooie en gezonde huid, punt.

Microneedling RF is de populaire en veilige methode om o.a. verjongingstherapie uit te voeren.

Door minuscule klein openingen te maken in de huid wordt de collageen en elastineproductie gestimuleerd en zal de huid voller, egaler en steviger aanvoelen.

De Vivace behandeling is Microneedling met echter met 36 gouden naalden en tegelijk met radio frequent en led therapie uitgevoerd waardoor een krachtige behandeling ontstaat.

Waarom Radio frequent

RF wordt al vaak ingezet bij wondgenezing en huidregeneratie en de werking is wetenschappelijk vastgesteld. Het doel van RF is om warmte in de huid te brengen. Middels deze warmt worden huid-verslapping, littekens, rimpels en huidveroudering tegengegaan. De verwarming van de huid helpt bij het samentrekken en het stimuleren van de aanmaak en aanvulling van het aanwezige collageen en de fibroblasten. De fibroblasten zijn de stamcellen van de huid.

Na een goede intake en vragenlijst maak ik een plan voor je. De behandeling duurt ongeveer 75 minuten. We starten met een analyse en reiniging van je huid. We creëren een prachtig cocktail van werkstoffen op maat voor je. Dit kunnen zijn vitaminen, peptiden, hyaluronzuur of anderen naar gelang jouw huid nodig heeft. We stellen het Vivace in naar behoefte. Dus diepte en sterkte ook waar we behandelen epidermis en dermis of alleen de dermis. Na het micro-needling met RF en LED sluizen we de cocktail van prachtige werkstoffen in met het DF ionzyme machine en of met geluidsgolven gecombineerde lasertherapie ingestelde Frequenties. Of we doen een mooie anti-age face massage.

indicaties zijn:

  • Anti-aging
  • fijne lijntjes, rimpels
  • Grove huid, grove porien
  • acne ( littekens)
  • striae
  • pigment aandoeningen
  • haarstimulatie
  • slappe huid buik

Vanaf de eerste week van september 2023 kunt u een behandeling boeken.

Houd de website in de gaten omdat er een openings actie aankomt. Bent u nieuwschierig en kunt u niet wachten. Stuur mij en berichtje.

mooi van binnenuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat ben je mooi!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!